

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Много бюджетна и лесна рецепта
Тя е създадена в Мексико от италиански имигранти
Сервирайте я с гарнитури - като ориз, паста или картофи
Най-добре е да приготвите гозбата със свинско месо, но нищо не пречи да използвате пилешко, телешко, заешко или каквото месо в момента имаме под ръка
Загубихме над 2 млн. кокошки заради птичи грип
Комбинацията от пиле, бекон и макарони е любима на мнозина
Той е много богат на фибри
Основната причина са по-високите цени на зърнените култури и млечните продукти
Въпреки че е кисел на вкус, лимонът спада към алкализиращите храни